Zamieszczone przez rafiki
Bolero - żyję własnym życiem
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez GrewZamieszczone przez TREI.........Ja osobiscie zrezygnowałem bo nowy nie bedzie pewnie lepszy a wymieniając jeszcze cos popsują
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TREIZamieszczone przez GrewZamieszczone przez TREI.........Ja osobiscie zrezygnowałem bo nowy nie bedzie pewnie lepszy a wymieniając jeszcze cos popsują
Tak czy inaczej podjechałbym do serwisu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TREIw aso żądają filmiku na komórce więc epiej zawczasu go sobie nagrac i wymienią wyswietlacz. Ja osobiscie zrezygnowałem bo nowy nie bedzie pewnie lepszy a wymieniając jeszcze cos popsująJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestZamieszczone przez TREIw aso żądają filmiku na komórce więc epiej zawczasu go sobie nagrac i wymienią wyswietlacz. Ja osobiscie zrezygnowałem bo nowy nie bedzie pewnie lepszy a wymieniając jeszcze cos popsują
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaliniakA tez tak macie, ze Bolero nie zawsze sie odpala przy uruchomieniu samochodu i trzeba kilka razy pomeczyc wlacznik/wylacznik radia zeby zaskoczylo? Zazwyczaj dzieje sie tak po jakichs dluzszych postojach, czyt. przez noc.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Odgrzeję kotleta.
Moje Bolero bardzo często (a po pobycie na parkingu podziemnym w 7/10 przypadkach) "gubi" stację. Nie wiem jak to nazwać dokładnie.
Na przykładzie - pod numerem pierwszym mam ustawioną "Trójkę" i wychodząc z samochodu to jej słuchałem. Wsiadam, włączam auto a tu tylko szum (nadal "włączona" jest jedynka).
Zmienię na radio, które mam ustawione pod numerem drugim i gra normalnie, wrócę do numeru jeden i już gra normalnie. Bardzo często się tak też dzieje kiedy auto stoi na podziemnym, więc to raczej nie problem z zasięgiem.
Zdarzało mi się też, że radio po wyłączeniu silnika przełączało się z nr 1 na 8.
Do tego odkąd zaczęły się upały za każdym razem po wejściu do samochodu muszę wyłączyć/włączyć BT, żeby banglało. Sprawdzone na dwóch telefonach.
Miał ktoś podobnie?Rafał
Komentarz
-
-
Panowie, czy ktoś coś zdziałał znapawą Boler'ka? U mnie ostatnio jest to samo, nie reaguje na dotyk, stacje same sie przełączają jak chcą itp. Czy jest jakaś recepta, ASO wymienia panel czy tylko aktualizuje soft? Sprawa nie jest sporadyczna, w tym tygodniu notorycznie tak mam po tym jak auto stoi przes kilka godzin w temp poniżej 10st. Filmik nagrałem i w ASO będzie sprawa załatwiona, tylko z ciekawości pytam jakie jest rozwiązanie ???
Komentarz
-
-
lockin, filmik od razu wyslalem do zaprzyjazninego ASO, w czwartek jestem umowiony na wizyte. Na nowszy model napewno nie wymienia, niby z jakiej racji? Nawet nie bralem takiej opcji pod uwage, przeciez w gre wchodzi tylko i wylacznie wymiana samego panela dotykowego, a nie calej jednostki, ktora znajduje sie w schowku
Komentarz
-
Komentarz